A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області

У Дубовецькій громаді стартувала друга зміна літньої школи «Нове покоління»

Дата: 21.06.2022 16:34
Кількість переглядів: 473

Стартувала друга зміна літньої школи «Нове покоління»

Сьогодні 21 червня 2022 року стартувала друга зміна Літньої школи «Нове покоління», яка функціонує на території Деліївської філії Дубовецького ліцею. За ініціативи керівництва Дубовецької громади, співпраці відділу освіти та культури, Добровільної пожежної команди Дубовецької ТГ та Головного Управління ДСНС України в Івано-Франківській області школярі протягом шести днів матимуть змогу  не лише відпочити у наметовому містечку, а й отримати знання з пожежно-рятувальної справи. Для дітей організовуватимуться екскурсії, спортивні розваги та змагання. Кожен  учасник літньої школи "Нове покоління" зможе продемонструвати свої таланти та з користю провести час.

Сьогодні малеча знайомилася один з одним та з програмою роботи літньої школи, працювали над назвою загонів, девізами та готували презентації своїх команд. Досвідчені педагоги – вихователі спільно з вожатими та волонтерами  допомагали та підтримували своїх вихованців.

Більшість батьків мріють про те, щоб у їхніх дітей були яскраві, насичені приємними подіями, а також корисні канікули. Саме таку можливість мають діти Дубовецької територіальної громади та діти з родин внутрішньо переміщених осіб.

То ж побажаємо вихованцям літньої школи успіху, гарної погоди та незабутніх вражень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень