A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області

І засідання з написання Стратегії розвитку освіти Дубовецької ТГ

Дата: 29.08.2021 14:19
Кількість переглядів: 70

ЗРОБИМО ОСВІТУ ЯКІСНОЮ!!!

Саме таким є прагнення та переконання представників влади, бізнесу та працівників освіти ДУБОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

Впевнено рухаємось далі!!

В рамках впровадження ШВЕЙЦАРСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО проєкту Decentralization for Improved Democratic Education(DECIDE) - "Децентралізація для розвитку демократичної освіти'' 26 серпня 2021р на базі Дубовецького ліцею відбулася перша зустріч Робочої групи з написання Стратегії розвитку освіти Дубовецької територіальної громади. Метою заходу було ознайомлення учасників з етапами роботи,часовими рамками та обговорення основних елементів написання Стратегії розвитку освіти. Всі учасники заходу мають на меті плідно працювати на благо розвитку освіти нашої громади. Особлива подяка представниці проєкту "#DECIDE" п.Марії Баран та заступнику сільського голови п.Тетяні Опацькій за прекрасну організацію зустрічі та підвищення мотивації до роботи для досягнення спільної мети. Успіхів та підтримки кожному з нас!

Довідково: Проєкт Decentralization for Improved Democratic Education (#DECIDE)впроваджується ГО #DOCCU та PHZH International Projects in Education - IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень