A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Дубовецької сільської ради Івано-Франківської області

Спортивні змагання серед здобувачів освіти ЗЗСО Дубовецької ТГ

Дата: 25.05.2021 19:56
Кількість переглядів: 49

            

     Відповідно до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини з метою заохочення здобувачів освіти до здорового способу життя було проведено спортивні змагання серед здобувачів освіти ЗЗСО І-ІІІ ступенів Дубовецької сільської ради за таким графіком:

- 17.05.2021р. –змагання з настільного тенісу на базі Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (склад команди : 2 хлопці і 1 дівчина);

- 24.05.2021р. – змагання з міні-футболу на базі Тустанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (склад команди: 10 учасників).

В змаганнях з настільного тенісу брали участь здобувачі освіти Деліївської, Дубовецької та Тустанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

І – місце в командному заліку посіла Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ – місце команда Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ – місце Деліївська ЗОШ І-ІІІ ст.

В особистому заліку І місце серед хлопців посів Сачовський Олександр, ІІ місце – Засідко Ігор (Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст.)

Серед дівчат в особистому заліку І місце посіла Дяків Вікторія (Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст.) В змаганнях з міні-футболу брали участь здобувачі освіти молодшої і старшої віковох груп.

У молодшій віковій групі змагалися 4 команди: Медухівської ЗОШ І-ІІ ст., Деліївської ЗОШ І-ІІІ ст., Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ст. та Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст..

І - місце посіла Дубовецька ЗОШ І-ІІІ ст.,

ІІ – місце Тустанська ЗОШ І-ІІІ ст.,

ІІІ – місце Медухівська ЗОШ І-ІІ ст.,

ІV – місце Деліївська ЗОШ І-ІІІ ст..

У старшій віковій групі змагалися здобувачі освіти Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ст.. З рахунком 11:2 виграла команда Тустанської ЗОШ І-ІІІ ст..


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень